Workshops

DE MAN MET DE HAMER

Je herkent vast wel dat er op je werk situaties zijn die niet lekker lopen. Je wilt het goed doen maar je collega, baas of klant wil iets anders waardoor het werk voor jou lastiger wordt. Hoe zelfstandiger je wordt in je werk, hoe meer je dit soort situaties zélf moet gaan oplossen! Samen met een sportcoach en een van onze coaches gaan we met dit onderwerp letterlijk aan de slag!  

Wieber_Communicatie.png

COMMUNICATIE

Teamwork

Een beetje handig moet je voor deze workshop wel zijn, maar je moet vooral willen samenwerken! Net als op het werk heb je elkaar nodig om tot een goed resultaat te komen. Hoe beter je samenwerkt met je teamgenoten, hoe beter jullie windmolen presteert!

Wieber_Doelgericht.png

DOELGERICHT

DOORZETTEN MET DENNIS

Dennis van der Geest heeft zowel zijn succesvolle sportcarrière als zijn huidige tv-carrière op dezelfde manier aangepakt: Benoem je doel, spreek het uit, ga stap voor stap richting je doel en vier elke kleine overwinning. Dennis bespreekt met jullie in een persoonlijk gesprek hoe hij dat heeft gedaan.

Wieber_Goedeindruk.png

GOEDE INDRUK

FLITSENDE START

Een goede eerste indruk is belangrijk, een goede indruk achterlaten is misschien nog wel belangrijker. De manier waarop jij iets zegt tegen de klant bepaalt of de klant met je in gesprek wil (blijven) of niet. Speel tegen je medekandidaten en laat de beste eerste indruk van jezelf zien!

Wieber_Samenwerken.png

SAMENWERKEN

The game

In The Game kun je direct aan de slag met alle nieuwe (en oude) kennis! Maar wel met een tijdslimiet. Net als in het echte leven gebeuren er onverwachte dingen. Kun jij de focus houden om je doel te bereiken op de beste manier? 

Gebruikte foto's zijn gemaakt voor COVID-19

Wieber_Communicatie.png

COMMUNICATIE

Wieber_Goedeindruk.png

GOEDE INDRUK

Wieber_Samenwerken.png

SAMENWERKEN

Wieber_Doelgericht.png

DOELGERICHT